Utveckla, innovera och öka sysselsättningen med NovaPro

Driver ni en Grön Arena-gård och strävar efter att utveckla er verksamhet till nästa nivå med hållbara och innovativa metoder? NovaPro kan hjälpa er att integrera insektsproduktion i er verksamhet. Tillsammans kan vi öppna nya dörrar till ökad sysselsättning och nya intäkter genom enkla och innovativa lösningar. 

Vi har tagit fram en hållbar innovation genom ett högteknologiskt slutet system inom djurfoderproduktion och har en stark passion för att bidra till ett mer innovativ, enkelt och effektivt hållbarhetsarbete. Vår lösning är att omvandla matavfall till högkvalitativt djurfoder genom insektodlingar – från problem till potential.

Vad är insektsodling och varför är det revolutionerande?

Insektsodlingar kommer vara del av lösningen på ett flertal av de globala problem vi ställs inför och erbjuder ett svar på dagens miljöutmaningar. Genom att förädla matavfall till högkvalitativt foder via insektsodling, omvandlar vi vad som skulle ses som avfallsproblem till självförsörjande foderproduktion. Detta bidrar i sin tur till en lokal cirkulär ekonomi. Denna metod minskar inte bara avfall och förädlar existerande resurser, utan stödjer även lokal hållbar foderproduktion, minskar behovet av importerade resurser och stärker den lokala ekonomin.

Varför är insektsproduktion en möjlighet för Grön Arena-gårdar?

Insektsproduktion erbjuder er en unik möjlighet att diversifiera er verksamhet, öka möjligheten till sysselsättning era intäkter. Genom att odla insekter som en del av er verksamhet kan ni:

NovaPro – Din partner inom insektsodling

Som experter inom insektsproduktion har NovaPro de kunskaper och den erfarenhet som krävs för att hjälpa er som verksamhet att utforska och implementera denna framtidsteknik. Vi arbetar idag med flertal verksamheter och vårt erbjudande inkluderar:

Ta steget med NovaPro

Tillsammans kan vi utforska hur insektsproduktion blir en del av er verksamhets framtid. Med oss vid er sida är ni väl rustade för att göra en positiv och hållbar förändring. Kontakta oss idag för att boka er potentialstudie och ta det första steget för att implementera insektsproduktion i er Grön Arena-verksamhet.

Tack för ditt meddelande!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Novapro logo
Exempelvägen 1
112 52 Stockholm
SWEDEN
info@novaprotein.se
070-417 44 52
Integritetspolicy